Имам намерение да дойда на манастира по обяд на 10-ти и да се връщам вечерта в Плевен - Колето ако го устройва да се обади.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Национална среща на 166 - гр. Априлци, 9-10-ти юли
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеИмам намерение да дойда на манастира по обяд на 10-ти и да се връщам вечерта в Плевен - Колето ако го устройва да се обади.
П.П. Ще докараш парахода, нали?
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеТой ще дойде. А обяда в Скандалото няма ли да уважиш?
П.П. Ще докараш парахода, нали?Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Колеги, днес е срокът за потвърждаване на резервациите за хотела. Моля, който се бави - да не се бави и който се колебае - да не се колебае. Срещата се заформя много добре: хубаво време, хубава кръчма с градина, хубав хотел, 10 хубави алфи (броя само 166-тиците), 21-22-ма хубави хора и 2-3 хубави деца
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение10 хубави алфи (броя само 166-тиците)
Предполагам че тогава ще сме свободни, и може да се довлечем с жената да позяпаме......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеКолеги, днес е срокът за потвърждаване на резервациите за хотела. Моля, който се бави - да не се бави и който се колебае - да не се колебае. Срещата се заформя много добре: хубаво време, хубава кръчма с градина, хубав хотел, 10 хубави алфи (броя само 166-тиците), 21-22-ма хубави хора и 2-3 хубави децаАко ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеМорето е много далече и уикендът ти се губи в пътуване. По-добре някъде в радиус до 150 км от София.Last edited by zlatin; d.m.y г., 19:08.2.4 JTD 136hpsigpic
Comment
-
Априлци е на 185 км от София, колега. И някакси не е красиво когато някой е организирал едно събитие да се включваш и да критикуваш без никакви конструктивни предложения.
А и горчивата истина е, че където и да е срещата, 90% от присъстващите ще дойдат от София. Да подчертая - НЕ СЪМ софиянец !!!Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеИмам намерение да дойда на манастира по обяд на 10-ти и да се връщам вечерта в Плевен - Колето ако го устройва да се обади.Миро, то остава и да дойдем почти до Плевен и да не се включиш!
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
Comment
-
Първоначално публикувано от wenss Покажи съобщениеКолеги привет.И на мен ми се искаше да присъствам на срещата но май съм закъснял?Ще пробвам директно да позвъня в хотела и да се опитам да резервирам още от петък.
Ако има друго решение моля кажете.
Comment
-
Колеги,
Ако някой не се е включил досега и има желание, нека ми се обади - в хотела има още свободни стаи.
За всякакви допълнителни въпроси, търсете ме на 088 881 47 51 или ми пишете на мейла: NTzokev@efgsec.bg.
Comment
Comment