Известие

Collapse
No announcement yet.

Национална среща на 166 - гр. Априлци, 9-10-ти юли

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Имам намерение да дойда на манастира по обяд на 10-ти и да се връщам вечерта в Плевен - Колето ако го устройва да се обади.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      Имам намерение да дойда на манастира по обяд на 10-ти и да се връщам вечерта в Плевен - Колето ако го устройва да се обади.
      Той ще дойде. А обяда в Скандалото няма ли да уважиш?

П.П. Ще докараш парахода, нали?
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD
      Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
        Той ще дойде. А обяда в Скандалото няма ли да уважиш?

П.П. Ще докараш парахода, нали?
        Разбира се - може би ще дойдем със сина ми.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Колеги, днес е срокът за потвърждаване на резервациите за хотела. Моля, който се бави - да не се бави и който се колебае - да не се колебае. Срещата се заформя много добре: хубаво време, хубава кръчма с градина, хубав хотел, 10 хубави алфи (броя само 166-тиците), 21-22-ма хубави хора и 2-3 хубави деца
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD
          Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

10 хубави алфи (броя само 166-тиците)
            Аха - значи допускате и собственици на други модели който да стоят макар и по в края на основната маса, чинно съгласявайки се с вас че 166 е най - добрия съществуващ модел на Алфа????
            Предполагам че тогава ще сме свободни, и може да се довлечем с жената да позяпаме......
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Колеги, днес е срокът за потвърждаване на резервациите за хотела. Моля, който се бави - да не се бави и който се колебае - да не се колебае. Срещата се заформя много добре: хубаво време, хубава кръчма с градина, хубав хотел, 10 хубави алфи (броя само 166-тиците), 21-22-ма хубави хора и 2-3 хубави деца
              'начи само те са хубави а!
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Колеги привет.И на мен ми се искаше да присъствам на срещата но май съм закъснял?Ще пробвам директно да позвъня в хотела и да се опитам да резервирам още от петък.
                Ако има друго решение моля кажете.
                алфа 166 2.4 JTD 150 к.с. 2002г.

Comment

Морето е много далече и уикендът ти се губи в пътуване. По-добре някъде в радиус до 150 км от София.
                  е извиняваи ама не всички алфи са в софия направете го на около 200 - 250 км и ще видите как и от варна от бургас и от други градове ще могат да доидат... се пак не е събиране на софииските 166 -и ... не че имам нещо против софия такмо обратното но просто като ще да е ... нали така
                  Last edited by zlatin; d.m.y г., 19:08.
                  2.4 JTD 136hpsigpic

Comment

Априлци е на 185 км от София, колега. И някакси не е красиво когато някой е организирал едно събитие да се включваш и да критикуваш без никакви конструктивни предложения.
                    А и горчивата истина е, че където и да е срещата, 90% от присъстващите ще дойдат от София. Да подчертая - НЕ СЪМ софиянец !!!
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

• прав си вращам думите си ... просто защото сам от Провадия и мн бих искал да пресаствам защото карам и аз 166 но другия пат
                      2.4 JTD 136hpsigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                        Обаждам се ! Миро, то остава и да дойдем почти до Плевен и да не се включиш!

Comment

• Първоначално публикувано от wenss Покажи съобщение
                          Колеги привет.И на мен ми се искаше да присъствам на срещата но май съм закъснял?Ще пробвам директно да позвъня в хотела и да се опитам да резервирам още от петък.
                          Ако има друго решение моля кажете.
                          Обади ми се, ще те включим.
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                          Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Колеги,

Ако някой не се е включил досега и има желание, нека ми се обади - в хотела има още свободни стаи.

За всякакви допълнителни въпроси, търсете ме на 088 881 47 51 или ми пишете на мейла: NTzokev@efgsec.bg.
                            Last edited by Коки; d.m.y г., 12:55. Основание: Обновяване
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• В тази кръчма има ли тв и по-конкретно ТВ7 ?
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '06

Comment

• Колега Коки утре ще ти се обадя да се разберем за капарото че сега е малко късно.
                                Искам да резервирам двоина стая без закуска за събота вечер.
                                5 Ланчии зад гърба си!
                                И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Working...
                                X